tisdag 30 juni 2009

Tisdag del 1

Kl. 08.00 var det dags för ett frukostseminarium denna gång åter igen på hästgatan 3 (som Susanne och Julia var på igår) denna gång var det Gudrun, Julia, Susanne och Kave som var där och lärarförbundet höll i trådarna som diskuterade ledarskap. Det var en panel diskussion med en vd från näringslivet här på Gotland, generalsekrataren från Amensty samt en skolledare från Ängelholm. Diskussion var om ledarskapet kunde se olika ut eller lika. Sammanfattningen är dock att ledarskapet kan man lära sig av både inom skolvärdlen som näringslivet.

Ett plus idag var att vi fick fontänen avstängd så ett ljud som störde igår försvann men fortfarande hoppas vi nästa år på en hörselslinga där så man kan hänga med fullt ut om man inte kan teckenspråket. Vi måste berömma tolkarna som gör ett fantastiskt jobb och tolkar åt oss.

Just nu befinner Julia och Susanne i almedals parken för att dela ut material om vårat seminarium senare i eftermiddag. Det är klockan 15.oo på Högskolan Gotland, E22. Kommer försöka online uppdatera på plats.

Almedalsgruppen

Inga kommentarer: