fredag 18 oktober 2013

På söndag bär det av mot Nepal!

På söndag är det äntligen dags, Unga Hörselskadade beger sig av på kontaktresa till Nepal. Vi är mycket spända inför detta! Du kommer kunna följa resan här på bloggen under taggen "Kontaktresa Nepal 2013", håll utkik!

Du kan också läsa mer på vår webbplats: Nepal 2013-2014.

Ur Rabalder 2 2013:

"Nu är det äntligen klart att Unga Hörselskadade åker till Nepal i höst! 20-27 oktober är det dags för en kontaktresa för att förbereda för ett projekt som vi hoppas dra igång under 2014. Vår organisationssamordnare Sabina åker tillsammans med två ideella, Sara Bryntse och Therese Törnwall, för att träffa bland annat lokala döv- och hörselorganisationer, ministrar och en dövskola.
     – Vi har samma behov i olika delar av världen. Allt samarbete stärker UH och därmed också UH:s arbete. Förhoppningsvis kan vi då också stärka andra med samma behov i andra delar av världen, svarar Therese på frågan om hur hon tror att Nepalresan kan stärka Unga Hörselskadade.
     – Jag vill skapa mig en uppfattning om hur det egentligen är att leva med hörselnedsättning/dövhet i Nepal och hur organisationsstrukturen ser ut, berättar Sara om sina förväntningar på resan."Inga kommentarer: