torsdag 4 april 2013

Peppelipepp! Snart är det dags för AGM!Om en vecka är AGM i full gång vid Kärsögården utanför Stockholm! AGM står för Annual general meeting och är alltså ett årsmöte för paraplyorganisationen IFHOHYP, International federation of hard of hearing young people som UH är medlemmar i. UH är i år värd för årsmötet som kommer samla ca 40 personer från ca 15 olika länder i världen. De kommer bland annat representanter från Pakistan, Uganda, Israel, Ryssland och Turkiet. 

Från onsdag till söndag kommer vi att vara på en urmysig lägergård vid Drottningholm strax utanför Stockholm. Årsmötet äger rum på lördagen men dagarna innan årsmötet har vi en himla massa roligheter för oss. Vi kommer att sysselsätta oss med att lära oss mer om IFHOHYP:s strategiska framtidplan, vimsa bort oss bland Stockholms alla gator på jakt efter guldkornen i staden och om varför tvåspråkighet är livsviktigt. Självklart kommer vi att leka en och annan galen lek också. Förutom detta ska vi även ha en kulturkväll och en bastukväll. Bastu är något som inte finns i världens alla hörn och jag ser fram emot att se om deltagarna blir förtjusta i att först doppa sig i en iskall sjö och sedan stänga in sig i ett tokvarmt rum. Snö är något som inte heller finns i världens alla hörn och det finns säkert deltagare som aldrig har sett snö. Jag tycker att snö är bland det finaste som finns och därför är min högsta önskan inför nästa vecka att det blir snöstorm i Stockholm. Jag vill ha snöbollskrig och göra fina snöänglar med alla deltagare men det är kanske för optimistiskt att tro att det ska bli verklighet?  Den som följer bloggen får se om det blir något snöbollskrig eller inte helt enkelt.
Det är fyra personer från UH som har dragit i olika trådar för att göra AGM till verklighet och som även kommer organisera det praktiska på plats under helgen. Det känns superpepp att börja räkna ned dagarna även om det återstår en del fix och trix innan allt är klart. Bloggen kommer att uppdateras och jag hoppas att ni känner er pepp på att följa den!

Sara Bryntse
Planeringsgruppen AGM


1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till! Önskar verkligen att jag hade kunnat vara med. //Anna