måndag 16 maj 2011

Nätverket unga för tillgänglighet

Hej på er!

Förra veckan hade Nätverket unga för tillgänglighet möte, så jag tänkte rapportera lite vad vi pratade om!
Nu på torsdag den 19 maj så är det dags för Fika för alla - dagen. Det går ut på att tillgänglighetskolla caféer för att se att alla kan fika där. De som vill delta kommer få ett formulär som fylls i som sedan samlas in för att göra lite statistik på hur det ser ut på de caféer vi kollat.

Vill du delta och kolla ett eller flera fik där du bor? Maila till erika.sohlberg[a]gmail.com för att få formuläret och vidare instruktioner. Säg till att du kommer från Unga Hörselskadade och vilken stad du kommer att vara i :)

Vidare så kan vi meddela att ett gäng organisationer som är med i Nätverket Unga För Tillgänglighet har fått projektmedel för ett projekt som kommer att heta En samlad röst - en stärkt röst. Unga Hörselskadade är en av organisationerna som är med i projektet så vi kommer förhoppningsvis kunna berätta mer om det så småningom :) Det kommer också att dyka upp två tjänster att söka inom detta, så det säger vi till när de kommit upp!

En annan sak som diskuterades var Marschen för Tillgänglighet som kommer att äga rum runt om i landet. Den tycker jag att ni alla ska delta i! Mer information om vilka städer den äger rum i hittar ni här!

Vänliga hälsningar!
Anna Kain Wyatt

Inga kommentarer: