torsdag 24 juni 2010

Björkö ungdomsläger

Igår kväll kom jag hem från ett helt underbar läger på Björkö. Det var ett läger blandat med sol, moln, regn och mycket skratt.

Under hela veckan har vi lekt, badat och haft väldigt roligt med de 7 deltagarna. Under söndagen besökte vi Gökboet, ett ställe där det var femkamp, där testade vi Bungyrun, skulle springa med en bungylina på sig och den personen som sprang längst vann, sumobrottning, mänskligbowling, satt inne i en rund bur och skulle försöka få ner stora koner, tjurridning och till sist gladiatorkampen. Både deltagarna och ledarna gillade det här stort och dagen bjöd på många skratt.
Under tisdagen skulle vi egentligen åkt vattenskidor men pga olika missar så blev det tyvärr inte av, man kunde se att vissa deltagare var besvikna men som plåster på såren besökte vi Liseberg istället. Här hade vi alla en trevlig dag, vissa mer än andra. Men en av ledarna kommer aldrig glömma den här dagen, hon fick nämligen en kram av en Grön Kanin(!). Det blev mycket skrikande under dagen, både i karuseller och i Gasten, spökhuset, och väldigt mycket skratt.

Lägret på Björkö var ett lyckat läger och jag tror och hoppas att alla deltagre och ledare tycker samma.

Inga kommentarer: