lördag 28 april 2012

Andra dagen på årsmötet 2012

Då var vi inne på andra dagen av årsmöte 2012.


Under förmiddagen och en liten stund efter lunch har vi haft påverkanstorg. Det blev många bra samtal om hur vi kan göra UH bättre och vad framtiden har att erbjuda. Jag hoppas alla har fått sagt sitt under påverkanstorget. Hoppas också att ni känner er delaktiga och att ni har fått ut allt ni ville med påverkanstorget. 

På eftermiddagen fick vi lyssna på 2 inspirerande föreläsningar av Sabina, Imse och Kave. Vi var indelade i 2 grupper. Efter föreläsningarna så togs det en gruppbild på alla deltagare som deltar under årsmötet.

Vi har också avnjutit en god middag som bestod av lax med potatis.

Nu har vi alla återvänt till Plenum och här sitter vi just nu och hör på VB som berättar deras förslag på kandidater till riksstyrelse.
Det är många nya som kandiderar vilket är jätteroligt. Sen har vi några "gamla rävar" som också kandiderar.

Vi i UH tackar Emy och Sanne för ett bra VB år!!!! Hoppas ni känner att ni har gjort ett bra jobb. Dom kommer nu att avgå då en ny VB ska väljas.

Ikväll kommer det också vara kvällsaktiviteter som Annica och jag ska hålla. Men vilka dom är och blir får komma i nästa blogginlägg. Det är hemligt fram tills de att det är dags därav att jag inget mer kommer säga om aktiviteterna:D:P
Efter kvällsaktiviteterna är det också dags för kvällsfika och ännu en chans att sitta och snacka och umgås ännu mer med varandra. HIHI för umgås med varandra har ni ju inte gjort idag under påverkanstorget:D:D 

När kvällen börja lida mot sitt slut så är det väl dags att krypa till sängs. Imorgon har vi massa viktiga beslut att fatta och även den nya styrelsen ska bli vald. Jag ser i alla fram emot morgondagen och hoppas ni också gör det:)

Go UH!!!!!

Lycka till alla ni som kandiderar till UH:s riksstyrelse!!!!  

//Johanna K

Inga kommentarer: