tisdag 11 oktober 2011

Medlemsengagemangs-gruppen

Hej!


Jag heter Hanna och är med i medlemsengagemangs-gruppen i UH. Vårt mål är att sprida information om UH och rekrytera medlemmar, eftersom vi tycker att UH är en väldigt bra organisation och många inte vet om att UH finns.


Vi har under året varit ute och föreläst för barn och unga med hörselskador, för föräldrar med hörselskadade barn, samt för personal som jobbar med hörselskadade. Vi har berättat om våra personliga erfarenheter kring våra hörselskador. Hur skolan fungerat, hur det fungerar med kompisar och så vidare. Dessutom har vi berättat vad UH gör, vilka aktiviteter som ordnas och vad vad vi kämpar för.


UH har gett oss i gruppen så otroligt mycket genom att vara en mötesplats där man inte behöver känna sig utanför eller annorlunda. Det vill vi att alla andra hörselskadade också ska få uppleva.


Vi lever ju dock i ett avlångt land och vi kan inte åka runt hela Sverige. Därför undrar vi om det finns fler intresserade där ute, som vill dela med sig av sina erfarenheter och sprida information om UH.


Är du intresserad av att föreläsa, eller berätta vad du gör för att sprida information om UH eller hörselskador i allmänhet? Eller vill du bara veta lite mer om vad vi gör?


Ps. Vi hade aldrig föreläst innan vi började, men är man själv hörselskadad har man så många erfarenheter och bär på så mycket kunskap som man inte tänker på. Det är det vi vill förmedla.
Maila till: medlemsengagemang@uh.se så når du hela gruppen,

eller så kan du mail mig på: Hanna.palsson@uh.seInga kommentarer: