tisdag 18 oktober 2011

Gå LSU:s kurs i Kommunikation 11 november!

Unga Hörselskadade har 9 kostnadsfria platser till LSU:s kurs i
Kommunikation Fördjupning: Sociala Medier
(Utbildningen kostar annars 1100 kr som privatperson)

Innehåll
I kursen kommer deltagarna att titta på det nya medielandskapet med sociala medier som ställer andra krav på din organisation. Det påverkar hur människor väljer att engagera sig och hur man delar upplevelser och åsikter. Vi kommer att diskutera hur man på bästa sätt kommunicerar i en värld då verktygen finns för att nå tusentals men där bruset och kampen om uppmärksamheten är total. Fokus ligger på nya digitala kommunikationssätt samt allmän strategisk kommunikation. Teori kommer att varvas med praktiska övningar.

Målgrupp och förkunskaper
Kursen riktar sig till dig som har eller vill ha helt eller delat ansvar gällande din organisations kommunikation. Du bör ha eller har haft erfarenhet av förtroendeposter inom din organisation samt vana att använda grundläggande sociala medier som Facebook, Twitter och bloggar.

Datum och tid
Fredagen den 11 november kl. 09.00-17.00.

Plats
LSU:s lokaler på Stora Essingen i Stockholm, Gammelgårdsvägen 38.

Reseersättning
Som medlem i UH kan du få resebidrag från LSU på upp till 250 kronor för reskostnader som överstiger 250 kronor. LSU bidrar alltså till den del av resan som överstiger 250 kronor, upp till 500 kronor. UH kommer inte att kunna bekosta några resor.

Anmälan
Anmäl dig genom att skicka ett mail till jennika@uh.se (hon tar in den info hon behöver från dig och gör anmälan)
Sista anmälningsdag är torsdag den 27 oktober!
Först till kvarn så anmäl dig nu!

För mer info läs här eller maila jennika@uh.se

Välkomna!

Inga kommentarer: