tisdag 20 september 2011

5-kamp och pizza i Skåne

Tjenare!

Leif från UH Skåne här. Tar och lånar bloggen lite. ;-)

Till helgen var det egentligen planerat att UH Skåne skulle åka till Berlin. Tyvärr har det inte kommit så många anmälningar för att vi ska kunna genomföra aktiviteten. Men vi drar inte läpp för det utan har istället skapat en ny aktivitet men på hemmaplan som vi hoppas att fler kan komma på.

Så, lördagen den 24 september bjuder vi på UH Skåne in våra medlemmar på 5-kamp och pizza på Laserdome i Malmö. I 5-kampen ingår bland annat lasergame och att rida på en elektrisk tjur som ni kanske känner igen från TV. Alla grenar och mer info om aktiviteten finns i inbjudan. Använder du Facebook, hittar du där UH Skånes grupp samt en aktivitet för 5-kampen. Notera dock att anmälan till 5-kampen görs till Hanna per epost eller telefon.

För er som tycker att det är ännu en aktivitet i Malmö, så försöker vi att få in aktiviteter även i andra Skånska städer och tycker ändå att vi har lyckats ganska bra med det det senaste året med aktiviteter i både Lund, Helsingborg och så resan till Köpenhamn. Men vi präglas samtidigt av var de aktiva ledarna bor och håller till till vardags, så har du tips på vad du vill göra i din hemkommun i Skåne så hör gärna av dig (min epost finns längst ner i inlägget).

Länkar:
Inbjudan till 5-kamp och pizza
UH Skånes grupp på Facebook
Aktiviteten för 5-kamp och pizza på Facebook

Leif Linse, ledamot i UH Skånes styrelse
leif.linse@uh.se

Inga kommentarer: