tisdag 25 januari 2011

Senaste styrelsemötet

Hej mina kära vänner,

Förlåt att det har dröjt över vad som togs upp under decembermötet som var i ett vinterrikt Västanvik. Många och intensiva diskussioner med efterföljande av beslut. Vi fick äran att vara med tillsammans med Dalarnas dövförening och se Lucia tåget där våran egen Annica var med och sjöng.

På mötet togs följande beslut:
* vi diskuterade ekonomin och följderna som är att vi har den ekonomi vi har.
* Verksamhetsplan och budget för 2011 som ska läggas fram på årsmötet fastställdes
* Verksamhetsplan och budget för 2012 togs upp till diskussion och fick en tillbaka remiss som senare (Benham, Anna k-w och undertecknad) jobbat med efter mötets slut.
* Läger och arbetsgrupper: kom upp på diskussion och beslut leder till att man tillsammans med lägerledarna och i samarbete med kansliet får en budget att hålla sig till och den ska följas.
* Lägerverksamhet med HRF: diskuterade att under HRF:s jubileum så kommer UH stå för barnaktiviteten.
* Ny sammankallande för POP (undertecknad) så hör gärna av er om ni har några frågor gällande POP och diverse.
* Politiska programmet togs upp och under januarimötet kommer ungdomsrådet ta upp det igen och diskutera för att sedan låta gruppen presentera det sista så ungdomsrådet tar ställning inför årsmötet då medlemmarna kommer att ta beslut om det nya politiska programmet.

Det var några punkter som togs upp under helgen. Nu till helgen blir det ett nytt styrelsemötet och det blir spännande vart diskussionerna leder denna gång.

Tills nästa gång vi höres. Ha det (som man säger i Norge).
Varma hälsningar Susanne Gärtner, kassör i Ungdomsrådet

1 kommentar:

Anonym sa...

"Ha det" brukar jag säga utan att vara i Norge.