onsdag 28 november 2012

Rekryteringskampanj


Unga Hörselskadade har idag 349 medlemmar mellan 6 och 25 år. Den 31 december förra året hade vi 491 medlemmar mellan 6 och 25 år. Anledningen till att det är viktigt att ha många medlemmar mellan 6 och 25 år är att antalet medlemmar i den åldern påverkar storleken på det statsbidrag vi får. Har vi den 31 december mycket färre medlemmar än förra året kommer det statsbidrag vi får nästa gång att vara rejält mycket mindre än sist. Ett minskat statsbidrag påverkar i sin tur vad vi har möjlighet att ha för verksamhet i framtiden och hur höga deltagaravgifter vi måste ta ut på våra läger/kurser/konferenser.


Receptet för ett lyckat rekryteringsarbete är att många är med och rekryterar. Även om varje enskild person endast rekryterar någon eller några stycken nya medlemmar så ger det om många är med och rekryterar ett bättre resultat än om endast ett fåtal rekryterar. Vi behöver alla hjälpas åt!

Du kanske tänker att om vi har 349 medlemmar mellan 6 och 25 år idag så blir det svårt att innan årsskiftet komma upp i samma antal medlemmar som vi hade den 31 december förra året. Men! Den 3o november förra året hade Unga Hörselskadade 370 medlemmar mellan 6 och 25 år. Med gemensamma krafter kom vi alltså innan årsskiftet upp i 491 medlemmar mellan 6 och 25, en ökning på 121 personer!

Vi behöver DIN hjälp!

Rekryteringskampanj

Idag drar vi igång en rekryteringsgskampanj som varar fram till den 31 december 2012. Alla som värvar minst 10 nya medlemmar mellan 6 och 25 år blir hedersmedlemmar nästa år och belönas med möjligheten att få delta gratis på valfri aktivitet på riksnivå under 2013.

Hur många nya medlemmar kan DU värva? Prova!

Personen du rekryterar blir medlem genom att fylla i sina uppgifter i Bli medlem-foldern eller på hemsidan www.uh.se . Be dem fylla i vem som rekryterat dem (ditt namn alltså). Fram till den 31 december är det gratis att bli medlem oavsett om personen i fråga har varit medlem tidigare eller inte!

Kontakta kansliet på kansli@uh.se om du har några frågor eller vill ha material!

Inga kommentarer: