fredag 15 april 2011

LLL-planering


Sommaren står för hörnet (nåja, snart iaf!) och då är det full fart inom UH! Under sommaren har UH ett flertal läger för våra deltagare, det är allt från Äventyrsläger, Teckenspråksläger och barn-ungdomsläger.


För att de ledare som ska jobba under sommaren ska vara väl förberedda har vi ett Ledarläger innan sommaren verkligen är här. Ledarlägret är en utbildningshelg där alla ledare träffas för att lära sig nyttiga saker som första hjälpen, livräddning, hur ett storkök fungerar, hur man planerar läger, krishantering, och mycket mycket mer! Under utbildningshelgen finns många tillfällen att utbyta erfarenheter och få tips och råd om problem som kan uppkomma på läger. Allt från hur man hanterar barn med hemlängtan till hur man bäst har vattenkrig.


Och, inför denna helg måste det ju planeras! Och det var precis vad vi gjorde i går. Vi som kommer leda utbildningshelgen är Jag (Lovisa) Sofia, Niclas och Simon. Föreläsningar ska planeras, praktiska saker diskuteras, schemas ska spikas och självklart ska det flummas och skrattas en hel del också.


Vi ser verkligen fram emot utbildningshelgen och vi hoppas att övriga Lägerledare gör det samma! Nu kör vi järnet och gör sommaren 2011 till den bästa sommaren både för oss och för UH:s barn och ungdomar!


Bjuder på två bilder från förra året också!
Inga kommentarer: