tisdag 22 februari 2011

Vad händer i UH Dalarna?

Hej UH bloggen!

Nu äntligen uppdaterar UH Dalarna i bloggen:) Jag som sitter vid datorn är Johanna Käck.
Jo, här kommer en kort sammanfattning om vad som händer & är på gång i UH Dalarna.

Vi kan ju börja med att rapportera från hösten 2010.
Vi hade tyvärr inte så många aktiviteter i höstas med UH Dalarna. Mycket pga av oss som är aktiva & driver lokalföreningen UH Dalarna är studenter & pluggar på Västanviks folkhögskola. Men en aktivitet hade vi i alla fall & det var att vi åkte & badade på Aqua Nova i Borlänge söndagen den 10 oktober. Vi som var ledare då var Johanna Käck, Henrik Säll, Erik Knutsson & Jonas Fransson. Aktiviteten var uppskattad från alla som deltog. Vi både badade & åt middag i Borlänge. Sen har vi tyvärr inte haft någon mer aktivitet. Aktiviteten i Borlänge var riktad till de yngre medlemmarna i Dalarna. Vi planerade också en aktivitet för de lite äldre. Men tyvärr var vi tvungna att ställa in den. Tiden blev för knapp & innan vi visste ordet av det så var det december & jullovet stod inpå oss.
Då bestämde vi att vi ville försöka ordna en aktivitet till våren istället.

Sen har det blivit lite förändringar bland oss som driver lokalföreningen inom UH Dalarna. Tidigare har Jonas Fransson varit kontaktperson för UH Dalarna men han har nu lämnat sin post & jag, Johanna Käck har tagit över den. Så den ni ska ta kontakt med nu är mig. Jag tycker det känns jätteroligt att vara kontaktperson & ser fram emot ett gott samarbete med er andra lokalföreningar & UH riks.

Jag kan också tala om att jag, Johanna Käck ska träffa lokalföreningarna UH Uppsala & UH Örebro, lördagen den 5 mars på Unga hörselskadades kansli i Stockholm. Vi ska planera inför en gemensam aktivitet senare i vår. Vad det blir för aktivitet får bli en överraskning tills vidare:D:P

Sen blev medlemsmötet, vi i UH Dalarna skulle ha haft lördagen den 19 februari inställt. Det var inga som anmälde sig till mötet. Istället ska jag, Henrik & Sabina träffas onsdagen den 23 februari på Västanviks folkhögskola & ha ett litet möte.

Det var nog allt från UH Dalarna. Vi återkommer om något mer händer:)

Ha det så bra tills dess...

Med vänliga hälsningar Johanna Käck UH Dalarna

2 kommentarer:

Leif sa...

Vad kul att få höra vad som händer i Dalarna!

Lovisa sa...

Håller med Leif! Jättekul att det skrivs från andra lokalföreningar om vad som händer. Och, det är tufft att starta en ny förening, det vet både jag och Leif, speciellt om man är student. Det är svårt att få tiden att räcka till. Keep up the good work! :)